Om oss

 

Bruarøy Budservice AS
 

Bruarøy Budservice er et budbilfirma med base i Bjørnafjorden kommune. Eier og daglig leder, Benjamin Bruarøy startet selskapet i starten av 2016, og har siden den gang opplevd en positiv vekst. Med et sterkt fokus på service og fleksibilitet har selskapet opparbeidet seg en solid kundebase i Os og Bergen. Både bedrifter og privatpersoner med ulike fraktbehov ringer til oss for en hyggelig transportopplevelse.

Hva kan vi hjelpe deg med?
- Transport av paller
- Transport av motordeler
- Transport av reklame
- Transport av gass og farlig avfall
- Distribusjon
- Flyttetransport
- Frakt til byggeplasser

Vi kan tilby faste transportavtaler, hvor du får leveringene til faste, presise tider. Dette gjør både logistikk og utgifter forutsigbart. 

Vi kjører i hovedsak for bedrifter, men har også jevnlig kjøreoppdrag for privatpersoner med behov for en budbil i Bergen eller Os. Selskapet opererer med faste ruter i Os og Bergen fra mandag til fredag. Første tur går ca. Kl 09:00 og neste ca. Kl 13:00 fra Os. Leveringstiden varierer med antall leveranser. Vi er fleksible, så ikke vær redd for å ta kontakt!

 

 

Våre kunder

 

Vi transporterer blant annet til byggeplasser og ulike prosjekt, verksteder, produksjonslokaler, eller hvilken som helst bedrift eller institusjon. Vi kan transportere paller, eller små brev, motordeler eller viktige verktøy og deler. Vi kan også transportere farlig gods, og følger alle lover og regler i henhold det. Vi tar HMS på alvor, og har derfor alltid HMS-utstyr i bilen for ulike behov.